Camere spatioase & moderne

Hotel Europeca va pune la dispozitie camere single, double cu pat matrimonial sau twin, camera VIP, apartament standard sau apartament de lux. Camerele noastre sunt dotate cu toate facilitatile de care o persoana poate avea nevoie, pentru ca sejurul petrecut la Hotel Europeca sa fie de neuitat.

Camera single

Camerele single de la Hotel Europeca sunt intime si cochete complet utilate pentru a satisface nevoile existente ale clientului in materie de cazare.

Camera dubla

Camerele duble sunt spatioase, dotate fie cu pat matrimonial, fie cu paturi twin, menite sa ofere confortul de care ai nevoie pentru a te deconecta.

Camera VIP

Camerele VIP au fost concepute pentru persoanele deosebite care isi doresc sa se bucure de tot confortul si relaxarea posibile pe intreaga perioada a sejurului.

Apartament standard

Acest tip de apartament din cadrul hotelului Europeca este compus din living si camera, complet utilate si spatioase pentru a asigura confortul necesar.

Apartament lux

Deosebit de spatios, apartamentul de lux dispune de un pat king size si de un design aparte, fiind este dotat cu toate mijloacele moderne si tehnologice menite sa satisfaca gustul oricarui client.

TOP