Hotel Europeca

Confort si relaxare la cele mai inalte standarde!

Hotel Europeca a fost inaugurat in 2007 dupa indelungi planificari si lucrari care ne-au facut sa fim nerabdatori. Ne doream un colt de rai care sa ofere liniste celor care ne pasesc pragul, un personal amabil care sa intampine oaspetii cu zambetul pe buze si cu dorinta de a-i ajuta sa se simta confortabil si relaxati. Si am reusit!

Insa nici bine nu ne-am instalat ca am inceput lucrarile de modernizare si renovare, deoarece ne doream sa ajungem la cele mai inalte standarde. Astfel in perioada 2015-2017 am imbracat in haine noi toate camerele disponibile in hotel, cele doua restaurante si receptia hotelului.

Oaspetilor care ne pasesc pragul le punem la dispozitie mai multe oferte din care pot alege cea mai potrivita varianta pentru sejurul lor. Ne dorim ca acestia sa plece cu zambetul pe buze, asa ca facem tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru sa se transforme intr-o realitate.

Ce ne diferentiaza hotelul pe piata hoteliera din Craiova? De la camerele mai spatioase decat in majoritatea hotelurilor din Craiova, proaspat renovate la preturi foarte accesibile, la profesionalismul si amabilitatea personalului. Sa nu uitam de locatie, care desi este aproape de centru, este ferita de zgomotul si agitatia vietii centrale.

TOP