Evenimente Hotel Europeca

Saloane exclusiviste

Hotel Europeca dispune de 3 saloane special create, echipate si complet amenajate intr-un stil deosebit, modern si luxos. Fie ca vorbim despre nunti, botezuri, intalniri de afaceri, prezentari de produse, workshopuri, seminarii si nu numai, clientilor care doresc sa rezerve salile de restaurant sau sala de conferinta, le asiguram flexibilitatea si suportul de care au nevoie, astfel incat evenimentele sa se bucure de un succes palpabil prin satisfactia invitatilor.

Profesionalismul cu care tratam aceste evenimente se va reflecta in toate aspectele, de la amenajarea locatiei si dotarea cu echipamentele necesare, pana la ingredientele proaspete si atent selectionate pentru preparete desavarsite.

Cu o capacitate de 200 de locuri salonul de la parter se caracterizeaza prin rafinament si eleganta, atat din punct de vedere al serviciilor oferite, cat si al designului. Luminile arhitecturale discrete, mobilierul modern, meniurile premium, toate acestea si nu numai, fac din acest salon alegerea ideala pentru un eveniment de poveste.

Distins si elegant, salonul de la etaj al complexului Europeca, cu o capacitate de 400 de locuri, este perfect pentru a petrece momente de neuitat alaturi de cei dragi. Calitatea serviciilor si ambianta deosebita sunt doar cateva din atuurile care il recomanda.

Stilul rafinat si modern al salii de conferinte Europeca, situata la etajul 2 al hotelelui, cu o capacitate de 60 de locuri, fac din aceasta spatiul ideal pentru evenimente corporate. Sala dispune de intreaga logistica necesara pentru desfasurarea unei game variate de evenimente.

TOP