Pareri

Afla parerea celor care ne-au vizitat

Oliver S.
Nu sunt sigur daca locatia hotelului este departe de centru sau nu pentru ca am venit cu un taxi si nu-mi pasa cu adevarat de asta. Camerele sunt mari si curate. Am stat in decembrie si AC-ul a lucrat perfect iar incalzirea camerei a fost foarte buna. Patul este mare si confortabil, exista o multime de canale TV pe care le poti viziona si exista, de asemenea, gratuit Wi-Fi si cablu LAN in camera. Va recomand sa alegeti o camera de la etajele superioare, daca doriti sa aveti un sejur linistit. Restaurantul este la etajul 1 iar mancarea si serviciul sunt foarte bune.
Ralph W.
Hotelul nu a fost rau daca iei in considerare locatia generala. Camerele au dimensiuni rezonabile si sunt pastrate curate si ordonate. Wi-Fi-ul functioneaza bine. Micul dejun este basic, dar OK, echilibrat. Personalul hotelului este prietenos si vorbesc suficient de bine engleza pentru a raspunde intrebarilor mele si sa fie de ajutor. Patul a fost confortabil - de fapt am dormit foarte bine in zilele petrecute acolo.
Randy S.
Hotelul este ideal pentru calatorii de afaceri in Craiova. Parcarea de masini este adecvata, camera confortabilă, buna conexiune Wi-Fi (gratuit), insa la micul dejun optiunile sunt limitate.
Mirela V.
Hotelul arata foarte bine! Camerele sunt destul de bune. Exista conexiune LAN in camere. Doamnele de curatenie fac o treaba foarte buna, totul este foarte curat.
Vlad H.
Camerele sunt super! Am stat intr-o camera de 4 stele cum nu sunt multe. Si in plus baia este destul de mare. Mancarea este foarte gustoasa, iar servirea ireprosabila!
Larisa J.
Jos palaria pentru personalul foarte atent si amabil! Camerele sunt adorabile, iar faptul ca este amplasat langa centrul orasului este un mare plus. Locuri de parcare, curatenie, tot ceea ce spun ca ofera, ofera.
Silvana M.
M-a incantat foarte tare personalul amabil si dornic sa iti rezolve orice problema. Camerele sunt spatioase, confortabile, chiar se simte aproape ca acasa. Micul dejun este destul de ok. Il recomand atat pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru sederi mai prelungite.
Dan Fintescu
Am ramas pentru o noapte in mai multe randuri. Hotelul este destul de in regula, cu camere mari, curate. Baile au numai cabine de dus in ele. Va recomand obtinerea unei camere cat mai sus posibil, deoarece restaurantul este intotdeauna rezervat cu ceremonii de nunta, care sunt intr-adevar zgomotoase. Exista o foarte buna conexiune la internet LAN. Cartierul este un pic ciudat si nu as recomanda plimbari seara , dar hotelul dispune de parcare proprie, astfel incat un tur cu masina ar trebui sa fie sigur.
Regan T.
Europeca dispune de personal prietenos camere curate si mari. Personalul de la receptie vorbeste engleza. Restaurantul are un meniu decent. Patul a fost adecvat. Intregul hotel are un pic de miros de tigara, dar numai un pic. Internetul este excelent, cu o conexiune foarte rapida atat la wi-fi cat si la cablu LAN.
Cristache T.
Un hotel de inalta clasa! Il recomand cu Placere!
Anelise D.
Camere sunt mari, foarte curate, cu un mobilier dragut, par renovate recent. Cabina de dus este uimitoare! Personalul foarte amabil / micul dejun foarte gustos.
Silvia P.
Curatenie, amabilitate, mic dejun deosebit, restaurant foarte bun- tot ce am comandat a fost delicios. Tot personalul e atent si amabil. Amplasamentul este ideal - la 10 min de mers pe jos de Universitate.
Victor O.
Un hotel potrivit pentru vizete de afaceri. Curat, linistit, complet utilat cu absolut tot ceea ce ai putea avea nevoie. Micul dejun este sation, wi-fi-ul este foarte bun si desigur parcarea personala reprezinta un mare avantaj.
Maria V.
Am participat la o nunta si am ramas placut impresionata de amabilitatea personalului. Pe langa faptul ca restaurantul arata spectaculos, mancarea a fost extraordinar de gustoasa. Este perfect pentru orice tip de eveniment!
Ana P.
Am avut nunta la Hotel Europeca. Toti invitatii mei au fost multumiti si la fel si eu. Echipa de bucatari este incredibila! Recomand cu drag!
TOP