SALON DE LUX
EVENIMENTE CRAIOVA

CAPACITATE 400 PERSOANE

ORGANIZATOR EVENIMENTE PERSONALE

SALON DE LUX IDEAL PENTRU NUNTA, BOTEZ

Hotel Europeca dispune de 3 saloane complet amenajate intr-un stil deosebit, modern si luxos. Fie ca vorbim despre nunti, botezuri, intalniri de afaceri, prezentari de produse, workshopuri, seminarii si nu numai, clientilor care doresc sa rezerve salile de restaurant sau sala de conferinta, le asiguram flexibilitatea si suportul de care au nevoie, astfel incat evenimentele sa se bucure de un succes palpabil prin satisfactia invitatilor.

GAZDUIM EVENIMENTE DE POVESTE

Hotel Europeca dispune de 3 saloane special create, echipate si complet amenajate intr-un stil deosebit, modern si luxos. Fie ca vorbim despre nunti, botezuri, intalniri de afaceri, prezentari de produse, workshopuri, seminarii si nu numai, clientilor care doresc sa rezerve salile de restaurant sau sala de conferinta, le asiguram flexibilitatea si suportul de care au nevoie, astfel incat evenimentele sa se bucure de un succes palpabil prin satisfactia invitatilor.

Profesionalismul cu care tratam aceste evenimente se va reflecta in toate aspectele, de la amenajarea locatiei si dotarea cu echipamentele necesare, pana la ingredientele proaspete si atent selectionate pentru preparete desavarsite. 

HOTEL EUROPECA CRAIOVA

Situat la doar un minut distanta de centrul orasului Craiova si la doua minute de gara, Hotel Europeca este unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din Oltenia, este ideal atat pentru o calatorie de afaceri, cat si pentru un sejur mai indelungat in Craiova.

Camerele Single de la Hotel Europeca sunt intime si cochete, complet utilate pentru a satisface toate nevoile existente ale clientului in materie de cazare.

HOTEL EUROPECA CRAIOVA

CAMERA SINGLE

FACILITATI CAMERA SINGLE: